Monday, February 28, 2011

JB lagi sekali.

as I have told you before this, that I will update my pictures at JB right? so lets the pictures do the talking.. we go there for 3days and staying at wawa's house. vrooom vroooom.

tak pernah dapat tiket bus yang panjang cenggini.haha
selalu beli 1 tiket je ni sekali 5. mana lah tak panjang.



tengok lah tu tak ramai pun orang dalam bus.
kitaorang apa lagi.hee
masuk je dalam bus ingatkan nak tido,
hmm rupanya tak leh tido langsung.
si wawa dah lena macam tido atas katil dah.yang aku ni
berangan ntah apa2 aku fikir tup2 dah sampai Larkin.

esoknya kitaorang keluar rumah awal sebab nak pergi beli cenderahati nak bagi
Zara nanti. pusing2 kat sana, pekena ABC jap memandangkan time kitaorang keluar tu matahari tengah memancarkan. fuhh. so HOT la Malaysia.haha pastu berhenti jap dekat kedai rm2 beli barang sikit. kedai rm2 tu dekat ngan 1 simpang ni. then ada lah Avanza ni buat salah, dia main keluar je padahal kat belakang dia ada Myvi tengah laju, Myvi ni pun hon lah. terkejot gila kot dengan selamba si Avanza ni leh cilok keluar. dengan tiba2 boleh si Avanza ni keluarkan middle finger dia tunjuk kat Myvi tu. dahsyat ah orang JB. -,-!

lepas menyaksikan adegan tersebut, kami pun pergi ke Angsana.
wahh pucuk dicita ulam mendatang.
time kitaorang datang tu kat Angsana ada buat 1 pameran Bridal.
banyak gila pelamin2 yang sungguh cantik menawan lagi indah bak istana kayangan.
ceh ceh ceh.
lepas tengok 1 pelamin tengok pelamin yang lain.
yaAllah terasa cam nak kahwin time tu jugak!
cantik sangat sangat sangat.
[haih lama lagi ke aku nak kahwin ni?]
berangan lagi berangan je ko ten ten. sudah2 lah tu.



macam fairy tales pelamin ni. sorry lah tak amek dari angle yang betul2.
segan, ramai orang tengok kitaorang. haha

haaaaaaa yang ni macam pelamin kat istana ngan dewan.
masa tu pulak dah nak dekat pukul 3. appointment kitaorang ngan Zara tu pukul 3,
apalagi tak dapat lah nak menyaksikan model pencarian gadis melayu kat Angsana tu bersempana ngan tema Bridal tu. then kitaorang gerak ke Zara.
sampai2 je Zara's Company tu, masuk ke, mak aiiii
macam hotel 5 star, muzium, galeri haa macam2 lagi lah.
then En. Fathiuddin yang kat dalam gambar ni yang terangkan kat kitaorang
tentang segala2nya lah pasal company ni dan apa yang kitaorang nak dalam assignment kitaorang tu.

dengan berbesar hatinya terima lah cenderahati daripada kami
untuk Zara Food Industry.

gambar2 yang kat belakang kitaorang tu gambar2 anak owner Zara ni.
owner dia ada 10 orang anak, 7 daripadanya dah dapat pangkat DATO'
yang kesemua anak2nya memegang title Manager kat Zara ni.

chop! korang tau tak yang sebenarnya company Zara ni menghasilkan KICAP KIPAS UDANG tu
hahaha sorry mana yang tak tau tu, aku lupa nak mention awal2.
sorry lah kitaorang tak dapat tunjuk gambar pemprosesan kicap tu,
yang dari botol kosong, then kicap dimasukkan dalam botol, pastu di labellingkan,
haa sebab company ni tak bagi tangkap gambar.
hak cipta terpelihara.

haaa tu logo CAP KIPAS UDANG.

dah macam amoi masuk islam dah aku ni.

akhirnya selesai jugak lah research kitaorang kat company ni.
sekarang tengah nak buat business plan pulak.
hadoiiiii kena buat report pulak ye lepas ni
kerja belum selesai, ni baru permulaan.
-,-



1 comment:

  1. dik...cantik gile bunge kt sebelah ko tu...

    ReplyDelete